Pagini

joi, 21 iunie 2012

Flowers






Unicat!
Geantă plic realizată din petice de piele naturală crem și gri cusute între ele cu ață specială pentru piele de culoare crem. Interiorul genții este din piele naturală neagră, însă nu prezintă buzunare suplimentare. Sistemul de închidere este o capsă magnetică. Dimensiunile sunt de 15 x 25 cm. Geanta este pictată și accesorizată cu flori din piele și mărgeluțe din lemn.

Preț 70 lei
Vândut


sâmbătă, 9 iunie 2012

Yellow





Unicat!
Geantă plic realizată din petice de piele naturală galbenă cusute între ele cu ață specială pentru piele portocalie. Interiorul genții este din piele naturală gri, însă nu are buzunare suplimentare. Sistemul de închidere este o capsă magnetică. Dimensiunile sunt de 15 x 21 cm. Pentru a da o notă de culoare gentuței am accesorizat-o cu un petec din pile cu imprimeu.

Preț 50 lei 
Vândut


Red






Unicat!
Geantă plic realizată din piele naturală roșie. Interiorul genții este din piele naturală grena, însă nu are buzunare suplimentare. Sistemul de închidere este o capsă magnetică. Dimensiunile sunt de 15 x 21 cm. Geanta este cusută manual cu ață specială pentru piele. Pentru a da o notă de culoare gentuței am accesorizat-o cu un petec din pile cu imprimeu.

Preț 50 lei 
Vândută

vineri, 1 iunie 2012

Yellow and green patch





Unicat!
Geantă realizată din piele naturală verde și ocru. Interiorul genții este din piele naturală gri, însă nu prezintă buzunare suplimentare. Sistemul de închidere este o capsă magnetică. Toarta genții este realizată din lanț argintiu împletit cu piele verde. Dimensiunile genții sunt de 25 x 21 x 5 cm, iar lungimea torții este de 120 cm și nu este reglabilă. Geanta este cusută manual cu ață kaki specială pentru piele și croșetată pe margini cu fir portocaliu.

Preț 100 lei