Pagini

marți, 29 mai 2012

I love red




Unicat!
Geantă tip mesager realizată din piele întoarsă roșie și grena. Interiorul genții este din piele roz, însă nu prezintă buzunare suplimentare. Sistemul de închidere este o capsă magnetică. Toarta genții este realizată din lanț argintiu foarte rezistent și piele întoarsă roșie. Dimensiunile genții sunt de 16 x 23 cm, iar lungimea torții este de 120 cm și nu este reglabilă. Geanta este cusută manual cu ață neagră specială pentru piele. Pentru a-i da o notă personală genții am accesorizat-o cu o floare din piele și mărgele de lemn.

Realizată la comandă.

Three red flowers




Geantă tip plic realizată din piele naturală grena și roșie. Interiorul genții este din piele naturală grena, însă nu are buzunare suplimentare. Sistemul de închidere este o capsă magnetică. Dimensiunile genții sunt de 14 x 22 cm. Gentuța este cusută manual cu ață specială pentru piele grena. Pentru a da o notă de culoare genții am accesorizat-o cu trei floricele roșii și mărgeluțe de lemn . 

Preț 65 lei


sâmbătă, 26 mai 2012

Baby red ribbon



Geantă realizată din bucăți de piele naturală neagră. Interiorul genții este din piele naturală roșie, insă nu prezintă buzunare suplimentare. Sistemul de închidere este o capsăă magnetică. Dimensiunile sunt de 15 x 25 cm. Geanta este cusută manual cu ață specială pentru piele neagră, iar pe margine este croșetată manual cu acceași ață. Pentru a da o notă de culoare genții am accesorizat-o cu o fundă roșie din saten.

Realizată la comandă

joi, 10 mai 2012

Sunshine



Unicat!
Geanta este realizată din piele întoarsă roșie și galbenă. Interiorul genții este tot din piele naturală în aceleași culori, însă nu are buzunare suplimentare. Sistemul de închidere este o capsă magnetică. Toarta genții este realizată din lanț argintiu foarte rezistent. Dimensiunile genții sunt de 22 x 14 cm, iar lungimea torții este de 120 cm și nu este reglabilă. Geanta este cusută manual cu ață specială pentru piele portocalie. Pentru a-i da o notă personală genții am accesorizat-o cu o floare realizată din piele și mărgele de lemn.

Preț 50 lei
Vândut

Soft sand




Unicat!
Geanta este realizată din piele naturală maron și crem. Interiorul genții este tot din piele naturală maron, însă nu are buzunare suplimentare. Sistemul de închidere este o capsă magnetică. Toarta genții este realizată din lanț bronz antic foarte rezistent și piele maron. Dimensiunile genții sunt de 22 x 14 x 5 cm, iar lungimea torții este de 120 cm și nu este reglabilă. Geanta este cusută manual cu ață specială pentru piele gri. Pentru a-i da o notă personală genții am accesorizat-o cu o floare realizată din piele, bandă de dantelă neagră și mărgică de lemn.


Preț 60 lei
Vândut

Blue




Unicat!
Gentuța este realizată din piele naturală albastră. Interiorul genții este din piele naturală albă, însă nu are buzunare suplimentare. Sistemul de închidere este o capsă magnetică. Dimensiunile sunt de 15 x 21 cm. Gentuța este cusută manual cu ață specială pentru piele crem. Pentru a da o notă de culoare gentuței am accesorizat-o cu un petec din pile cu imprimeu . 

 Preț 50 lei
 Vândut

Red ribbon




Geantă realizată din bucăți de piele naturală neagră. Interiorul genții este din piele naturală gri, însă nu prezintă buzunare suplimentare. Sistemul de închidere este o capsă magnetică. Dimensiunile genții sunt de 15 x 25 cm. Geanta este cusută manual cu ață specială pentru piele neagră, iar pe margine este croșetată manual cu acceași ață. Pentru a da o notă de culoare genții am accesorizat-o cu o fundă roșie din saten.

Realizată la comandă