Pagini

luni, 27 februarie 2012

Swap de Primăvară


Chiar dacă primăvara întârzie să vină, Revista Atelierul s-a gândit să o aducă mai repede, așa că a organizit un nou Swap. Swap de Primăvară.....așa că în imagine puteți vedea ceea ce am realizat pentru partenera mea de swap. Sper că va fi surprinsă plăcut atunci când va primi pachețelul care urmează să plece către ea.

vineri, 17 februarie 2012

Recycled pet...bowl



Bol din pet reciclat, pictat cu acrilice și lăcuit pentru a da rezistență culorii. Dimensiuni: bol roșu 11 cm, bol alb 14 cm.


Recycled pet...brooch



Broșe realizate din pet reciclat, pictate cu acrilice și lăcuite pentru a da rezistență culorii. Dimensiune broșă aproximativ 5 cm.



miercuri, 15 februarie 2012

Brown leather bag



Unicat!
Geanta este realizată din piele naturală în nuanțe de maro. Interiorul genții este din piele natură neagră, însă nu are buzunare suplimentare. Sistemul de închidere este o capsă magnetică. Toarta genții este realizată din lanț argintiu foarte rezistent și piele maro. Dimensiunile genții sunt de 29 x 23 x 5 cm, iar lungimea torții este de 120 cm și nu este reglabilă. Geanta este cusută manual cu ață de mătase crem specială pentru piele. Pentru a-i da o notă personală genții am accesorizat-o cu un colaj floral realizat din piele în nuanțe de roșu, maro și verde.

Preț 110 lei
Vândut