Pagini

duminică, 27 noiembrie 2011

Save your best moments




Unicat!
Adună cu grijă fiecare amintere, poză sau gând în acest minunat scrapbook realizat cu multă migală și plăcere. Coperta albumului este din piele întoarsă naturală ce este croșetată pe margine cu fir de bumbac maro și mărgeluțe turcuaz. Filele sunt legate cu o bandă de satin roșie ce contrastează perfect cu albumul. Sistemul de închidere este o cataramă argintie antichizată. Format A5(16 x 22cm).

Preț 70 lei
Vândut
 

Crochet Slippers






Papucei de casă comozi și drăgălași realizați din fir de bumbac roșu sau maro cu talpă din piele naturală asortată firului de bumbac. Fiecare pereche este accesorizată cu o floricică și un fluturaș. Acești balerini sunt realizați la comandă. Se recomandă doar spălarea manuală.

Realizați la comandă!


Christmas Ornaments





Globul este principalul ornament din bradul de Crăciun. Aceste globuri realizate din bilă de polistiren și bandă de satin în diferite nuanțe specifice Crăciunului se potrivesc perfect în orice brad. Diametru glob 7 cm.


Christmas Tree Decor



Bradul de Crăciun este singura decorațiune care nu trebuie să lipsească din casele noastre. Acest brăduț de 12 x 8 cm se încadrează perfect pe masa de Crăciun alături de bucatele tradiționale. Brăduțul este realizat din con de polistiren și bandă de satin roșie și verde, culorile specifice acestei sărbători.

Christmas Wreath



Întâmpină de sărbători colindătorii cu această minunată coroniță. Coronița este realizată din polistiren și bandă de satin verde și albă și este accesorizată cu o fundiță roșie de satin. Diametrul coroniței 21 cm.


Christmas Yarn Wreath



Întâmpină de sărbători colindătorii cu această minunată coroniță. Coronița este realizată din polistiren și fir de acryl verde crud. Verdele este accentuat de un accesoriu realizat din fir de bumbac în culori calde și margele negre. Diametrul coroniței 21 cm.

duminică, 13 noiembrie 2011

Two colors cowl



Eșarfă croșetată cirular din acryl maro și bej. Este perfectă pentru zilele reci de toamnă sau cele friguroase de iarnă. Eșarfa este accesorizată cu o broșă detatșabilă în formă de fluturaș din piele naturală de culoare bej si portocaliu. Dimensiunile eșarfei: circumferinta 90 cm, lățime 17 cm. Dimensiune broșă 4 X 5 cm.

Se recomandă spălare manuală cu apă călduță sau la mașină la program pentru articole delicate.

Preț 45 lei
 

Violet cowl with buttons



Eșarfă tricotată din lână 100% de culoare violet. Este perfectă pentru zilele reci de toamnă sau cele friguroase de iarnă. Eșarfa este accesorizată cu 2 nasturi ocru. Nasturii sunt cusuți astfel încât eșarfa să poată fi purtată o singură dată sau de două ori învârtită în jurul gâtului. Dimensiunile eșarfei 17 x 86 cm.

Deoarece este realizată din lână 100% se recomandă spălare manuală cu apă călduță pentru a evita împâslirea.

Preț 50 lei 40 lei

My favorite cowl



Eșarfă tricotată cirular din acryl turcoaz, perfectă pentru zilele reci de toamnă sau cele friguroase de iarnă. Eșarfa este accesorizată cu o broșă detatșabilă în formă de fluturaș din piele naturală de culoare bleu si ocru. Dimensiunile eșarfei: circumferinta de 100 cm, lățime de 30 cm. Dimensiune broșă 4 X 5 cm.

Se recomandă spălare manuală cu apă călduță sau la mașină la program pentru articole delicate.

Preț 55 lei

Vândut

marți, 8 noiembrie 2011

Lightpink scarf



Această eșarfă moale și pufoasă este accesoriul perfect pentru sezonul răcoros. Eșarfa este accesorizată cu doi canafi și o broșă colorată realizată din piele naturală. Dimensiunile eșarfei: 76 x 44 cm. Dinsiunile broșei 8,5 cm.
Se recomandă spălarea manuală cu apă călduță.

Preț 45 lei
Vândut